back to buisiness

Har inte bloggast på en evighet.. Nån som bryr sig?? Knappast =P
Sitter på jobbet och gör typ ingenting, ingen som ringer så jag har inget att svara på =P känner mig värsta duktig när jag sitter här och jobbar från kl 9(!) slutar om 25 minuter, sen ska jag käka, ensam =(  Ska väl forsätta med Candine, den blir faktiskt bättre och bättre... Fast den är fortfarande ganska svår att läsa...
Synd med igårkväll!! Fan att de va just den här helgen ja skulle jobba!! Jaja, de kommer väl flera gånger ;)

Ha de bäst så ses vi väl om en vecka igen eller nåt! haha ;P


Getting better...

Ja nu har man vart sjuk också. Men så är det väl alltid när skolan börjar? Det tråkigaste med det var bara att jag egentligen skulle ha sprungit staffet med några underbara tjejer från klubben... Men både jag och Fanny hade gått och blivit sjuka... Extremt tråkigt då jag hade längtat skitmycket!!
Stannade tom hemma i torsdags, var väl nödvändigt...

Stannade hemma typ hela helgen, ganska tråkigt men skönt att sova.. har inte gjort de så mycket den senaste tiden...(a)
Fick tid till att övningsköra då istället, vilket gick riktigt bra måste jag säga =) längtar tills jag får körkort!!

Skola imorgon, har så mycket att göra, som i FRANSKAN tex.... Vi får helt galet mycket läxor!! har bara gått i skolan några veckor och jag känner mig redan skoltrött, måste hitta en j*vla YO-plats också. Men HUR ska man hitta en plats i ett jobb man kan tänka sig att hålla på med i framtiden när man har NOLL KOLL på vad man vill göra. Önskar att jag hade en dröm om vad jag vill bli när jag blir stor, men jag har inte och ibland är det riktigt jobbigt.

Hoppas någonting händer nästa helg, ska jobba helgen efter den så, då måste man åka kvart över 7 tåget på morgonen... Men jag ska inte klaga, jag vill ha pengarna satt jag kanske kan åka utomlands!! Gärna med några av mina kära vänner, det är bara att säga till! =)

/ en trött en

RSS 2.0