Vi dog liksom inte

Åkte med våran båt från Torö till nynäs havsbad för att käka. Nu kanske man tänker: What?! Åka båt mitt i vintern. Det är ju galet.
Lite galet kanske det är med tanke på att våran båt är helt öppen, men man hade ju på sig mycket med kläder så frös gjorde man knappast. Men det var helt underbart!! Alldeles stjärnklart och helt stillsamt!
Det var så sjukt häftigt att åka båt och se lite snö på vissa öar och att sedan komma in mot Nynäs.... Helt obeskrivligt! Och jag tror inte någon fattar hur sjukt underbart det var, förutom möjligen Madde.. =)
Vill göra det igen!! fast när det är ännu mer snö... Hahaha =P


varnar alla för ngt tråkigt...

Har fått ett litet klagomål på att jag skriver alldeles för sällanfrån en person som tror att hon är min "ture love". Du vet vem du är ;)

Så jag tänktre berätta vad jag har gjort idag.. näe jag skojjar bara, inte särskilt kul att höra om min skoldag som ser i princip likadan ut varje dag.. ^^

Helgen var kul i alla fall. Vi lyckas på något sätt alltid rädda den på vårat egna typiska lilla sätt!! ;) Inte riktigt som vi tänkt oss, men solning blev det ändå!
Summa kardemumma av lördagen: Kille i stolpe, Sol, Dissade på NK, Farsta-killen, "du-vet-vem", Loka, rundvandring, popcorn på golvet...

Haha.. ja de e väl bara en enda peron i världen som fattar den där sammanfattningen.. hahahah XD
Men man vill ju inte avslöja allt, eler hur? ;)

varför...

...dras alltid alla gamla gubbar till mig?? =S

I'm on druggs

Träffade en rolig typ på tåget mot Tumba. Han började prata med mig om en massa saker och klagade på att vi ungdomar inte kunde någon geografi nu för tiden (men vem fan kan alla kommuner i Sverige) Sedan så började han snacka om att hankunda snacka porugisiska efter att ha vart i Brasilien 2 gånger.
Sen sa han ngt sånt här: "Jo du förstår, jag har en tjej som bor där borta. Eller jag har två egentligen men det borde jag inte prata med dig om". Min första tanke va: USCH!! En gammal gubbe på typ 60 år som drar till Brasilen för att knulla små flickor och han såg inte ens rik ut! Han såg mer ut som en alkis =S Men han kanske är ett Mytto (som vissa är...)
Näe han var riktigt snuskig. Sen var han lite förvirrad också. Han skulle till Tullinge, men hade satt sig på fel tåg eller någonting och han lyckades hamna i Haninge. Hade lust att börja asgarva men de kunde jag ju inte göra, lite finkänslig är jag (a).

Jag är ju förkyld som ni vet om ni har hängt med... Hahaha =P Och min hostmedicin innehåller MORFIN. Hade för mig att det var den men jag var inte säker. Själva morfinet försvinner tydligen inte förren efter 3-4 timmar så nu sitter jag är på jobbet lite smådrogad typ. Tror det var därför jag var så sjukt trött på tåget. Men den funkar faktiskt och den är tom ganska god.

Slutar om 3 timmar och då ska jag ner och hämta mina nya jeans! =)


Det är alltid lika kul

Började jobbet med att få ett 10 minuter långt samtal av en arg mamma och bli utskälld! Jag älskar det!! Hahaha XD

Senare så blev jag kallad dum i huvudet för att jag inte fattar turk-svenska... Måste säga att det är sjukt jobbigt när man inte fattar vad någon säger... Men jag tycker att man ska kunna prata förståelig svenska om man ska bo i Sverige...

seg som en godisråtta

Ibland tror jag att Maddis är en av dom segaste personerna som finns... hahaha =P



Förlåt stumpan men jag var tvungen... Du känner ju mig ;)

...

Jag är förkyld. Så nu ska jag och Maddeplupp sola och basta ut den!

Jag hade tänkt att bli brun!! Men inget har gått min väg idag så va får se hur de blir... =)

hur orkar man?

Höstlovet tar slut idag och jag längtar redan efter jullovet!!
Om jag redan är trött på skolan och inte orkar tänka på den fast man inte har varit i skolan på två veckor, hur tusan kommer jag klara resten av 2an OCH hela trean??
Nej, jag tror jag behöver ha saker att längta efter. Det ända som jag längtar efter just nu är resan till Frankrike, men det är inte förren i april.. Gaah!! jag kommer att bli galen!!

/Anita Tegelsten

RSS 2.0